Pihka osaa kyllä pitää huolen, että meidän elämä ei ole liian tasaista ja ennakoitavaa... tyyppi päätti näes aloittaa juoksun noin niin kuin kaksi kuukautta etuajassa. Siis siihen mihin tähän mennessä ollaan totuttu. Pihka on yleensä järjestänyt juoksut siihen saumaan kun ollaan oltu lauman kanssa matkoilla esim. viime vuonna kun oltiin asuntovaunun kanssa reissussa kesäkuussa paimennusleiri- agilityn SM kisa turneella. Kätevää kolmen leikkaamattoman uroskoiran ja juoksuisen nartun kanssa ... Ja edellisenä kesänä ajoitti juoksun kun oltiin kisareissulla Ruotsissa heinäkuussa viikko farmariautolla...
Miksi nyt kun ei edes olla reissuun lähdössä? Kerrassan mysteeri. Minä en tajunnut merkkejä alkavasta juoksusta ollenkaan, Kai yrtti pari kertaa sanoa että taitaa olla juoksut tulossa ja minä sanoin vaan että ei ne vielä voi... - kuuluisia viimeisiä sanoja! Pieksu onneksi on varma juoksumittari ja siitähän se sitten selvisi kun Pieksu alkoi korvat tötteröllä pörrätä Pihkan ympärille.

Sinänsä juoksut sopii nyt tähän saumaan kun pidetään muutenkin agilitystä kisataukoa ja keskitytään treenaamaan kuntoon noi meidän ongelmakohdat. Niiden tiimoilta käytiin Inkilän Leena juttusilla ja saatiinkin hyviä neuvoja. Nyt vaan pitää päästä takapihalle harjoittelemaan. Meillä on kaksi teemaa: vireen hallinta ja häiriöharjoitukset hypyille ja putkeen. Hyppytekniikkaa hierotaan myös toukokuussa Alatalon Vapun hyppytekniikka kurssilla. Perushyppytekniikka me tehdään kyllä muutenkin säännöllisesti, mutta nyt on tarkoitus pureutua kisoissa ilmeneeseen häiriöherkkyyteen.

Koska aksailua on nyt vähemmän niin ehditään tehdä muita kivoja harrasteita kuten jäljestämistä. Tein Pieksulle ja Pihkalle pienet verijäljet naapurin pellolle ja tässä Pihkan jäljestä pieni pätkä. - Video katkeaa juuri ennen kuin tullaan kaadolle kun videon muistikortti täyttyi juuri ratkaisevalla hetkellä. Mutta aika tyytyväinen olen Pihkan työskentelyyn ottaen huomioon että viimeksi jäljestystä on treenattu joskus viime syksynä kerran... tuon videolla olevan kulmankin ratkaisi itse vaikka vähän siinä pyöri. Myös rallytokoa on tarkoitus myös jatkaa, kisoihinkin on jo ilmoitettu.  Että ei meillä elämä mene sohvalla makoiluksi vaikka agiity kilpailut onkin tauolla.