Viikonloppu meni ei-koiramaisissa merkeissä kun vanhemmat tulivat viikonlopuksi kylään juhlistamaan äidin synttäreitä. Lauantaina käytiin shoppailemassa Jumbossa, jossa olikin melkoiset hulabaloot Stokkan Hullujen päivien takia. Iltapäivällä synttärikahville tuli äidin serkku ja meikäläisen pikkuserkku puolisoineen. Oli mukava tavata pitkästä aikaa! Vaikka asutaan varsin lähekkäin tulee aivan liian harvoin nähtyä. Illalla oli vielä ohjelmassa Aleksanterin teatterissa Straussin musiikkiin perustava Wieniläisverta operetti. Musiikki oli tietysti upeaa ja esitys oikein viihdyttävä.

Sunnuntaina käytiin pyörähtämässä lyhyesti Puutarhamessuilla koska Kai haluaisi ostaa robotti ruohonleikkurin. Meidän perässä käveltävällä ruohonleikkurilla menee n. 2,5 tuntia viikossa ruohonleikkuuseen ja joskus sekään ei riitä. Jotta agilitykentän saisi pidetty sopivan lyhyenä niin toi robotti olisi kyllä kätevä. No siellähän oli sitten valtavasti kukkia ihan sikahalpaan hintaan joten muutama orvokki ja tulppaani tarttui mukaan. Toivottavasti yöpakkasia ei enää kovasti ole.

Loppupäivän puuhastelin puutarhassa ja koirat saivat myös nauttia ulkoilusta kunnolla. Kottikärryjen liikuttelun valvonta on Pieksun ja Cooperin suosikkihommaa. Joten ne jaksoi kipittää jokaisen kompostikuorman mukana edes takaisin. No saivat samalla liikuntaa :-) Pihkan kanssa tein myös hiukan rallytokoa, joten hiukan koiramaista touhua mahtui kuitenkin tähänkin viikonloppuun.


tn_kukatjakoirat.JPG