Uusi  vuosi ja vanhat kujeet. Eli paimennus on tänäkin vuonna pääteema. Vuoden ekat paimenharkat Pukkilassa olivat palkintotreenit viime vuonna PSF- Cupin kolmannesta sijasta. Treenin teemana oli sillan ylitys eli oli sellainen puinen silta rakennettu kentälle jossa molemmissa päissä portti. Kesällä vielä onnistuimme suorittamaan jokusen kerran sillan puhtaasti tai melkein puhtaasti (eli ettei yksikään lammas livahda sillan ohi. Tällä kertaa homma ei sujunut ollenkaan. Meinasi hermot mennä kerta kaikkiaan. Suurin syy tietysti oli oma ohjaus mutta myös se että Pihka ei aja lampaita suoraan eteenpäin kun ne pysähtyy vaan lähtee kaartamaan jolloin lampaat tietysti lähtevät myös sivu suunnassa liikkeelle. Lopulta ihan viimeisellä yrityksellä saatiin lampaat nätisti sillan yli. - Tästä siis kotiläksyksi eli seuraaviin treeneihin Pihkalle suoraan ajamisen muistuttamista myös silloin kun lampaat jämähtää paikalleen.

Kotona tammikuun rojekti on kaappien siivoaminen turhasta roinasta. Ei ihan konmari tyyliin mutta kunnon raivaus kuitenkin. Se on hidasta hommaa kun pysähtyy katsomaan jotain juttuja tarkemmin tai siitä poikii jotain muuta hommaa. Niin kuin tämä säilytysrasia koristenauhoille. Joulusta jäänyt taateleiden rasian tuunasin vanhalla kartan palalla ja tadaa! siisti rasia nauhojen säilytykseen. Lisäksi vein vanhoja silmälaseja - oiskohan niitä ollut peräti kuudet - kierrätykseen optikkoliikkeesseen.  Pari koirakirjaa on myös saanut uuden kodin. Homma etenee hitaasti mutta varmasti.

koristenauhalaatikko.jpg

Viikonloppuna käytiin katsomassa Lux Helsinki, väkeä oli niin hirveästi liikkeellä että ahdistus iski ja jätettiin kesken kierros. Tämän vuotinen ei muutenkaan ollut (siis se mitä nähtiin) yhtä vaikuttava kuin aikaisempina vuosina. Tämä HS:n sananvapaus leijona Oodin edessä on kyllä aika hieno.

hs.jpg