Uusi vuosi on hyvä aloittaa lomailemalla. Tosin tällä kertaa lomaa oli vain kaksi päivää mutta sopivasti Loppiaisen ja viikonlopun välissä joten kyllähän se jo lomalta tuntuu. Tarkoitus oli tehdä yhtä sun toista hyödyllistä vaan ne hyödylliset jäi aika paljon vähemmäksi kuin suunnitelma oli. No, eipä nuo mihinkään karkaa.

Suurin syy että hommat meni eri tavalla kuin suunnitelma oli, johtui Fokuksesta. Sehän ei ole edelleenkään tullut kuntoon eikä oikein olla saatu selville mikä mättää. Ja autokorjaamoilla taitaa olla sen verran töitä ettei ihan nopeasti korjaamoltakaan saa aikaa. Joten toistaiseksi ollaan yhden auton varassa.

No, automurheita lukuun ottamatta on ollut kiva kun on saatu lunta jonkun verran ja kun pahimmat pakkasetkin hellitti niin onhan ulkoilusää mitä mainioin.  Loppiaiskisan jälkeen eilen Kai ja Cooper starttasi Nodon kisoissa Hyvinkäällä. Treenitauko näkyi vähän menossa ja pieniä virheitä tuli mutta muutoin meno alkaa näyttää aika sujuvalta. Tänään kisattiin vuorostaan Pihkan kanssa Niinun hallissa. Eka rata meni hyllyksi, toka rata oli jo aika sujuvaa, valitettavasti yksi rima (taas) tippui joten vitosella ei paljoa ole virkaa. Harmittaa! Riman tiputus tuli päällejuoksu ohjauksessa, olin taas aavistuksen myöhässä ja muutahan ei tarvita.

Eilen käytiin Sari L:n ja Markan kanssa moikkaamassa Svean pentuja. Ne ovat nyt 7-viikkoisia ja kunhan käyvät maanantaina eläinlääkärillä pentutarkastuksessa niin voivat muuttaa uusiin koteihinsa.  Charlie tosin jää emonsa seuraksi. Kiitos Sari ja Markka pentukuvista!

charlieseina.JPGnipaseina.JPG Charlie ja Nipa

sammyseina2.JPGjabaseina2.JPG Sammy ja Jäbä

Posti toi myös kivan paketin: sisko oli neulonut mulle sheltinkarvalangasta kaulaliinan! On tosi lämmin kaulaliina, myös yllättävän painava. Pieksu tässä poseeraa kaulaliinan kera.

tn_pieksukaulaliina.JPG