Niin se vaan taas tuli vuosi täyteen ja Pieksu Isopää, isä, isoisä, isoisoisä täyttää tänään 13 vuotta! Kuulo on heikentynyt varsin nopeasti viimeisen puolen vuoden aikana ja nivelrikko hidastanut vauhtia, näistä huolimatta Pieksu on edelleen iloinen ja pirteä ja toivottavasti vuoden päästä juhiltaan jälleen.

pieksu13v.jpg

Viime viikonloppuna käytiin onnittelemassa Heikkiä 80-v. Synttärit oli aikaa sitten mutta ei silloin ehditty paikalle joten sovittiin kahvittelut erikseen. Tein Heikille pienen onnittelukimpun vaaleanpunaisista ruusuista.

heikki80v.jpg

Lisäksi käytiin Virpin luona ja sinne vein näitä hienoja unikkoja, joita on meillä koulun myymälässä. Nämä on aika erikoisia ja monen mielestä rumiakin. Minusta aika hienoja. Ja Virpi tykkäsi kans.

unikko1.JPG  jaloleinikkiasetelma.JPG

Koulussa on tällä viikolla työskennelty koulun myymälässä ja tehty mm. pieniä asetelmia loppuviikon Pääsiäistapahtumaa varten. Näitä oli oikein kiva tehdä. Tänää olitiin kasvihuoneella kylvämässä salaatteja ja koulimassa yrttejä. Kivaa rentoa hommaa ja onhan yrttien tuoksu mahtava. Palmusunnuntaina meillä kävi naapurin pikkunoidat virpomassa joten vuodeksi on tupaan saatu onni ja terveys. Koristelin höyhenillä portinpielen salavan niin tuli väriä ja pääsiäisen tuntua kun muuten on vielä niin kovin ruskeaa ja harmaata. Tämän höyhen koristeluidean olen pöllinyt Ruotsista siltä reissulta kun käytiin Pihka 8-vuotta sitten hakemassa juuri pääsiäisen aikaan.

pääsiäispuu.JPG