Viime viikko on keskitytty agiliittoon sillä tähtäimessä oli sunnuntain Helsingin piirimestikset. Tiistaina käytiin Iida Vakkurin koutsaamissa harkoissa Agility Akatemiassa (joka on kätevän lähellä!). Iida pisti juoksemaan oikein kunnolla ja kyllä me molemmat vähän puhallettiin treenien jälkeen. Selvästikin kunnossa on molemmilla parantamisen varaa. Mutta hyvät harkat oli ja kelpo menoa. Hyvä mieli siis!
Keskiviikkona kävin hierojalla ja plussaa oli että selkä ei ollut enää "ihan niin" jumissa kuin pari  viikkoa sitten. Jee!
Torstaina vähän hyppytekniikkaa takapihalla ja perjantaina Pihkan hieronta. Pihka ei ollu "ihan niin" jumissa kun edellisellä kerralla... ollaanko me samiksia vai? Näillä eväillä lauantaina JAU:n kisoihin pari rataa kirmaamaan.
Eka radalla Pihka ei katsonut eteensä vaan juoksi okseria päin ja sitten myöhemmin radalla mun ohjaus ei ollut napakka ja se hyppäsi yhden hypyn väärin päin. Muuten ihan ok menoa. Positiivista oli se, että rimat oli neljässäkympissä eikä tuota okseri äksidenttiä lukuunottamatta tullut yhtään rimaa. Toiselle radalle lähdettiin sitten tiukalla asenteella ja se menikin tosi hienosti mutta Pihka hemmetti tuli putkesta kesken pois. Siis meni putkeen ja kääntyi takaisin kun näki jollain takaraivo silmällä mun liikkuvan eri suuntaan.... AAARGGH! Niin raivostuttavaa! Siinä meni se nolla -taas! Ja muuten oli todella hienoa menoa.  Mä en kestä.

Sunnuntaina oli vuorossa piirimestikset Ojangossa ulkokentillä jotka on siis hiekkakentät. Lähtö oli jo aamulla koska mini aloitti ja Kai ja Cooper myös starttasivat. Ilma oli todella syksyinen ja kolea eikä mulla tietenkään ollut riittävästi vaatteita. Joten kävin välillä autossa lämmittelemässä.  Ei paljoo naurattanut. Kailla ja Cooperilla oli jälleen hyviä pätkiä mutta myös niitä virheitä tuli. Kisajärjestäjät sössivät jotain medien tulosten kirjaamisessa ja osalta oli jäänyt laittamatta suoritusaika tuloslappuihin. Se aiheutti viivästystä ja sen että osa uusi ratansa jossain muiden suoritusten välissä. Ärsyttävää! Jari Suomalainen oli tehnyt aika haastellisen radan ja meillä se rata meni kyllä ihan pipariksi kun Pihka alkoi kysellä joka esteen välissä ja pyöriä ja haukkua. Ihan hirveää siis. Ei näyttänyt varmasti siltä että oltais ikinä 3-luokan ratoja tehty. Suututti.

Käytiin ottamassa tehostetut eteen irtoamis treenit ennen seuraavaa rataa. Ja se kyllä auttoikin kummasti. Mutta jälleen Pihka teki saman kuin eilisissä JAU kisoissa, lähti hienosti putkeen mutta kun mun liike lähti eri suuntaan niin kääntyikin takaisin. Luulin että oltiin saatu kielto ja jouduin todella käskyttämään sen siihen putkeen mutta jälkikäteen tuloksissa ei ollut ratavirhettä vaan ainostaan yliaikaa. Voi elämä! Loppu rata meni ihan loppu kurveja lukuun ottamatta mallikaasti ja Pihka irtosi hyvin. Mutta siis kaiken kaikkiaan jäi kyllä hapan maku näistä kisoista.

Nyt jäädään hetkeksi aksatauolle ja keskitytään paimennukseen ja tokoiluun.

Kotimatkalla poikettiin vielä JAU hallissa sillä tänään siellä oli vuorossa 1- ja 2-luokkien kisat ja Svean poika Sammy oli tullut Jarin kanssa Joensuusta asti kisaamaan. Eipä olla nähty Sammy pentu ajan jälkeen joten oli tosi kiva nähdä! Ja hienosti he menivätkin sillä Sammy sai kaksi puhdasta rataa ja LUVA tulosta! Hienoa! Yhtä puuttuu enää 3-luokkaan siirto.