Sen olen nyt saanut huomata konkreettisesti kun eilen töissä vahingossa sekatööreillä silpasin ikävän haavan oikean käden pikkurillin päähän. Mokomasta vuoti verta niin herakasti että piti soittaa Kai hätiin viemään lääkäriin paikattavaksi. Onneksi lääkäri sai verenvuodon tyrehtymään sen verran että sai laitettua haavaan haavaliimaa eikä tikkejä tarvinnut laittaa.

Ja onneksi tänään on vapaapäivä niin saan parannella sormea rauhassa ja huomenna voi mennä jo töihin. Yllätävän paljon pikkurillin varominen haittaa tekemistä joten taitaa silläkin sormella olla joku virka.

IMG_6515.jpg

Vapaapäivät menevät aina aivan liian nopeasti, niin tänäänkin. Onneksi oli pieni pakkanen ja aurinko paistoi niin oli mukava käydä koirien kanssa aamulenkki Keimolan golfkentän maisemissa.Iltapäivällä tehtiin Monan kanssa koirille verijälki naapurin pellolle. Gösta ja Rex pääsivät eka kertaa kokeilemaan verijälkeä. Vähän oli aluksi jännää mutta innokkaasti molemmat jäljestivät. Sheltit pääsivät hupimielessä ajamaan myös jäljen.

golflenkki.jpg

Töissä on joka päivä käynyt tai soittanut useampikin kanervien kyselijä. Ihmisillä on kesäkukat tänä vuonna kukkineet niin myöhään etteivät tajunneet että kanervien aika on oikeasti vain kuukausi kaksi loka-marraskuussa ja sitten niitä ei yksinkertaisesti saa mistään. Pettyneitä on ollut paljon. Nyt siis kannattaa laittaa itselle kalenteriin ylös että ostaa kanervat heti kun ne tulee myytiin vaikka kesäkukat kuinka vielä kukkisi.  Minä tämän tiesinkin ja minulla on komeat kanerva-lankaköynnös istutukset!

IMG_6543%20%282%29.jpg