Perjantaina alkoi syksyn toko treenit Pihkan kanssa. Oikein olen odottanut treenejä, eipä olisi uskonut! Ja niin ilmeisesti Pihkakin kun oli aivan liekeissä. Teemana oli nouto. Viime talvi meni kapulan pitoa opetellessa, siinä oli aika lailla haastetta koska Pihka ei malttanut pitää ja tai puri kapulaa tai... - no helppoa ei siis ollut ja keväällä homma alkoi jo vähän sujuakin vaikkei vielä kisatasoa ole. Joten kun koutsi sanoi että aloitettaan sillä että koira hakee kapulan ja tuo... ööö. Sanoin että Pihka kyllä mielellään juoksee lelun tai kapulan luo mutta ei todellakaan tuo sitä. Jää vain sinne haukkumaan ja odottamaan että tulen taistelemaan lelusta. No koutsi halusi kokeilla ja vei kapulan pienen matkan päähän. Pihkalle "tuo" käsky ja eikös se juossut vauhdilla kapulalle ja tuonut minulle!!! WHAT! Luovutus ei nyt ollut mikään hieno mutta että se nouti ja toi! Mun ilme oli epäilemättä näkemisen arvoinen. Ajattelin että tämä on varmaan vahinko ja toistettiin sama muutaman kerran ja joka kerran Pihka toi kapulan aivan yhtä reippasti ja hyvin.  -Ei ymmärrä. Se on varmaan itsekseen kesän aikana opiskellut noutoa youtubesta...  - Ei pidä valittaa. Lisäksi jatkettiin kapulan pito harjoitusta, sain siihen kotiläksyksi ilman kapulaa tehtävän "pidä" sanan opettamiseen.

Lauantaina oli vuorossa Uudenmaan piirimestaruuskisat meidän kotihallissa Heilujen järjestämänä. Kai ja Cooper oli valittu tänä vuonna JAU:n minijoukkueeseen. Minä olin tällä kertaa katsomon puolella kun Pihkan kanssa keskitytään syksy muihin lajeihin. Kiva oli kannustaa sekä JAU:laisia että meidän kakkos kotiseuraa eli Impivaaran Halleja. Viime vuonna Kai ja Cooper olivat ImpHan hopeaa voittaneessa joukkueessa. Ja tänä vuonna tuli jälleen hopeaa! Hienoa! Tosin Kai ja Cooper eivät tällä kertaa onnistuneet itse, onneksi muut sitäkin paremmin.  JAU oli muutoinkin varsin kovassa iskussa sillä medi joukkue sai pronssia ja pikku maxit ja maxit voittivat! ImpHan medijoukkueessa kisasi Cooperin sisko Quattro Sannan kanssa ja joukkue sai tuloksen ollen 9:s. Ei huono kokemattomalle joukkueelle!  Hyvä Sanna ja Q!

PM_hopea_minit.jpg

Sunnuntaina aamulenkkien koirien kanssa omassa metsässä samalla sieniä etsien. Ei löytynyt ensimmäistäkään suppista, mutta onneksi muutama kantarelli ja tattia. Mutta kyllä kärpässienet on kauniita!

sienet_pihka.jpg

Rautakauppa kierros vei aikaa ja rahat, niin kuin aina. Mutta saatiin hankittua kasvihuoneen perustus muurikivä joten se projekti nytkähti eteenpäin taas pikkuisen. Sitten olikin jo kiire elokuviin. Käytiin Merin kanssa katsomassa Kino Myyrissä "Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja" . Oikein viihdyttävä oli se ja Kino Myyri on kiva teatteri kun siellä on edullisemmat liput eikä mainoksia leffan alussa. Ja itse voi valita istumapaikan. Pitäisi käydä useammin.

Naapureilta saatiin kiviä puron tukemiseen ja omenoita korillinen. Tarkoitus olisi tehdä omenachutneytä. Että säilöntähommat jatkuu... iltalenkillä tiellä makasi tämmöinen luikero. Kyitä meidän huudeilla riittää mutta onneksi niitä on nähty vain näitä kuolleita auton alle jääneitä.

kyy.jpg