Ihmisen luontoon kuuluu että koskaan ei olla oikein tyytyväisiä -tai korkeintaan hetken. Lunta toivottiin eteläänkin ja pakkasta ja voi pojat! -Sitä saa mitä tilaa - Vantaa taitaa olla Suomen lumisin paikkakunta - reilun puolen metrin kinokset satoi parissa päivässä. Innokkaimmatkin kolaajat alkoivat olla vähän näreissään kun saman päivän aikana kolmatta kertaa tekivät lumitöitä. Ja pakkasta, sitä on nyt n. - 25 C ja siihen kun pistää päälle purevan tuulen niin tuntuu yli - 30 asteen pakkaselta. Että kiitos pakkasesta, ei ois tarttenu liioitella. Sitä on nyt niin paljon ettei hiihtämään ole asiaa ja koirien lenkkeilyt mantteli päälläkin jää lyhyeksi kun koirien varpaat palelee ja oma naama on jäätyy vaikka muuten ois lämpimästi pukeutunut.

lumim%C3%A4%C3%A4r%C3%A4.jpg

Töissä on ollut hiljaista kun suosittelivat pahimpina lumisade päivinä ettei ihmiset lähde liikenteeseen. Ja sitten pakkasen takia ei taas lähdetä asioille. On sitä kaikenlaista hommaa silti ja tilauksia pukkaa netin kautta, että ei tarvitse peukaloita pyöritellä turhan panttina. Alla yksi tilaustyö ns. napanuora kimppu eli äiti-lapsi kimppu vastasyntyneen onnitteluun.

napanuorakimppu.jpg

Kailla ja Cooperilla alkoi myös pitkän tauon jälkeen agilitytreenit Sanni Kariniemen vetämässä ryhmässä. Hyvä! Ehkäpä ensi kesänä päästään jälleen vallan agikisoihin! Toiveikkaana merkkailin jo kalenteriin muutamia agility- ja paimenkisa päiviä. Rexin kanssa oli keskiviikkona toistaiseksi viimeinen ohjattu agilitytreeni. Nyt jatketaan omatoimi treenausta JAU hallilla. Samalla tietysti tarkoitus on edistyä tokossa josta on helmikuussa tiedossa Riitta Jantunen-Korrin yksäri Sari L:n ja Lauran kanssa kimpassa. Alla kuva tammikuun yksäristä, tässä Rex noutaa kapulaa mallikkaasti.

rex_noutotreeni.jpg