Tänään tulee vuosi siitä, kun jännitettiin tuleeko meille aprillipentuja, mutta tulikin sitten pikkukakkoset. Jännät paikat oli synnytyksessäkin, mutta onneksi kaikki saatiin eläinlääkärin avustuksella ja ilman sektiota maailmaan.

Hienoja penneleitä ovat kaikki ja kovasti puuhaavat eri harrasteiden parissa. Jännittävää nähdä mitä näistä tulee isona ja periytyykö myös näille paimennusvaisto niin hyvin kuin pihkarilleille.

tn_pennut97.jpg

Lampaista puheenollen... tänään lähdettiin Pihkan kanssa paimentreeneihin Pukkilaan vaikka kelivaroitusta tuli joka tuutista. Mutta ei se meitä estänyt ja koska muut olivat jättäneet treenit väliin niin saatiin Pihkan kanssa oikein yksäri reenit! Pihka luisti käskyistä aika paljon, joten keskityttiin niitä vahvistamaan sekä vasen-oikea erottelua ilman mun apuohjausta. Vaikeaa on olla antamatta mitään vinkkiä kun Pihka osaa katsoa mun ihan pienestäkin pään kallistuksesta tms. mihin suuntaan tarkoitus ois mennä. Joten oikein aivojumppatreenit meille molemmille. Ja koska sitä valkeaa märkää tuli solkenaan niin oltiin läpimärkiä reenien jälkeen. Mutta kivaa oli! Paimennus on agilityn lisäksi siisteintä ikinä mitä koiran kanssa voi tehdä.