Aina yhtä mielenkiintoinen aihe: Suomen sää. Tänä talvena onkin lähes kaikkea saatu. Lumet ja pakkaset tuli ja meni. Nyt ollaan plussan puolella ja saatu lumet takaisin. Lumi on tässä kohdin vuotta oikein kiva juttu, tulee paremmalle tuulelle heti. Sitä kuraa ja vesisadetta saatiin jo viime syksynä ihan tarpeeksi. Ja kun aurinkokin jo lämmittää niin mikäs siinä on ulkoillessa.  Tämmöisiä kuvia tuli otettua pihapiiristä lauantaina.

tn_peltomaisema13022016.JPGtn_lumipesu13022016.JPG

tn_maisema13022016.JPGtn_lumimies13022016.JPG

Lauantaina käytiin vetämässä pienet treenit hallilla koko köörin kanssa. Etä ohjaus alkaa Pihkan kanssa sujua aika hyvin. Mutta sitten kun tein ns. serpentiini harjoitusta niin se kyllä meni takkuamiseksi. Siinä kun sitä pähkittiin niin Pihkalle taisi iskeä turhautuminen kun se päätti vetää ihan itsekseen oman agilityrata kuvion. Hyvin näytti sujuvan :D

Sunnuntaina otin aika lailla levon kannalta kun flunssa pukkaa päälle. Käytiin illalla katsomassa Tennarissa Jättiläinen elokuva, joka kertoo surullisen kuuluistasta Talvivaaran kaivosprojektista. Leffa perustuu tosi tapahtumiin vaikka osa henkilöistä ja tapahtumista onkin fiktiivisiä. Mutta totuus on usein taruakin karmaisevampaa, niin taitaa tässäkin tapauksessa. Hyvä leffa, hyvät näyttelijät. Toivottavasti kaivolait saadaan kuntoon ja rakenteellinen korruptio kuriin.