Sitä voi nyt sitten alkaa elämään ihan normaalisti jalan kanssa. Tänään kävin Pohjola sairaalassa poistattamassa tikit tai oikeastaan niitit jalasta. Se on kuulemma sitten siinä. Toki asteittain tässä taas pitää rasitusta lisätä jalalle ja suunnitelmissa onkin kunnon kohotus paitsi jaloille niin muutenkin. Sen verran takapakkia tuli viime syksynä ja talvena. Että oltaisi Pihkan kanssa sit kesällä taas iskussa ja valmiita kaikkiin karkeloihin niin aksa kentillä kuin laitumellakin.

Samalla reissulla käytiin Talvipuutarhassa ihastelemassa pääsiäiskukkaloistoa. Valitettavasti moni muukin oli saanut saman idean ja porukkaa oli tupa täynnä. Joten ei viihdytty kovinkaan kauan. Ihanan lämmintä ja kaunista oli  silti, varsinkin keltaisten hyasinttien tuoksu oli huumaava.

kaktuksenkukka.jpg

Ja päivän pikkukakkos tilanne. Satu kävi eilen kuvaamassa pentuja joten kuvia tulossa. Pennelit ovat jo kovasti pyrkineet istumaan ja liikkumaan. Selvästi pyrkivät myös jo kohdistamaan katsetta johonkin suuntaan. Vähän jo hamutaan naapuria ja maistellaan mitä suun eteen tulee.  - Aika varhaisessa vaiheessa minusta jo siis näin aktiivisia, tyypit on juuri ja juuri kaksiviikkoisia!

paasiaishyasintit.jpg venuksenkenkä.jpg