Tällä viikolla jätettiin agitreenit väliin koska sekä Pihkalla että mulla oli lihashuolto viikko. Ja tarpeeseen tuli se. Myös Pieksu sai Aijalta hieronnan ja laserhoidon. Pihka on helppo hoidettava, se nauttii käsittelystä ja on aina tyrkyttämässä itseään hoidettavaksi. Pieksu sen sijaan tulee mielellään hoidettavaksi mutta on todella levotona hierottava, joka ei malta juuri olla maate vaan ponkaisee aina välillä pystyyn. Että jumpasta käy se Pieksun hierominen hierojalle ja avustajalle.

-No tauko agilitystä kostautui sitten perjantaina toko reeneissä. Pihkalla oli kovasti virtaa ja vire aivan liian korkealla. Paikalla olo sujui hienosti mutta kun tehtiin kisanomaisesti seuraamista niin juoksu osuudella meinasi lähteä keulimaan. Kaukot sujui aika hyvin vaikka ei vielä onnistu kisa etäisyydeltä istumaan nouseminen. Pihkan lempiliike on maahanmeno ja se tarjoaa sitä hanakasti ratkaisuksi kaikkeen joten siitä istumaan nouseminen on se haaste. Mutta tätäkin harjoitellaan kuten myös sitä virettä. Siitä käytiin taas keskustelua miten sitä saataisiin treenattua. Ei auta muu kuin tiukka linja kaikelle ääntelylle. Sen kun vaan itse aina muistaisi.

Lauantaina oli ohjelmassa agilitykisat omalla hallilla Heiluhäntien järjestämänä. Tuomarit olivat Englannista ja Unkarista. Kovasti olivat tehneet molemmat virtaavia vauhtiratoja ja niinpä meidänkin radat kosahti hyllylle. Eka agirata jäi harmittamaan erityisesti siksi, että Pihka on alkanut loikkia kontakteja kisoissa. Joten keskeytin kun se loikkasi A:n, rata oli jo valmiiksi hyllyllä ennen sitä. Hyppärillä harmitti se, että vanha ongelma putkiin meno pyki. Huoh! Vikalla hyppärillä putket löytyivät hyvin mutta sitten Pihka teki omavalintaisen rataratkaisun ja siinä oli se rata.  Surkeaa kisapäivää piristi ihana auringonpaiste josta nautimme aina lämppä ja jäähy lenkeillä. Ja illalla mentiin pitkästä aikaan elokuviin!

Käytiin katsomassa Oscareita kahminut The shape of water leffa hiljattain uusitussa Maxim teatterissa. Se olikin hienosti uusittu sillä siitä on tehty aivan uudentyylinen leffateatteri. Tarkoittaa tässä tapauksessa sitä, että siellä on muhkeat nojatuolit pienen pöydän kera ja baari josta voi ostaa tapaksia, viiniä, olutta, kahvia jne. ja nauttia niistä samalla kun katsoo leffaa! Niin siistiä! Oli myös kiva että siellä ei ollut alussa ollenkaan mainoksia vaan leffa trailereita. Plussaa siitä. Itse elokuvakin oli viihdyttävä, hyvä musiikki, hyvät näyttelijät. Tarina on vähän lainannut Pieni merenneito satua mutta silti omansa aikuisten satu.

maximissa.JPG

Sunnuntaina kotihommia, kesäverhot esiin ja silleen. Koirien kanssa hangella ulkoilua kun tiet ovat hiton jäiset, koirista on hauskempaa kirmata hangilla kuin kulkea teitä pitkin.  Pikolle nämä jäiset tiet on etenkin myrkkyä, eilen illalla jälleen takajalat lähtivät alta ja tänäänkin on ollut välillä vähän heikkoa kävely. Onneksi ensi viikolla Aija tulee hoitamaan Pikon ja Cooperin, jos se helpottaisi.

Ja jos joku haluaa aloittaa karavaanari elämän niin nyt meillä olisi myynnissä pieni ja näppärä Hobby excellent 460 matkailuvaunu vuosimallia 2007. 

hobbyetuvasen.jpg