Se on nyt virallisesti kesä, vaikka kesältä on tuntunut jo monta viikkoa. Työpaikalla ei kylläkään, siellä on niin kylmä että villatakki päällä pitää hommat tehdä. Mutta kotona ja pihalla. Kesä ryntäsi niin vauhdilla päälle että hitaampi ei meinaa keritä mukaan; ihmettelee vaan miten tuokin on jo kukassa ja ihmiset kulkevat sorteissa kun itse on just raaskinu jättää takin kotiin. Ehkä minäkin kerkiän vielä tähän kesään mukaan. Jollei syksy ole yhtä etuajassa. Pihassa on nyt lila/violetti väri kausi menossa.

lilatulppaani.JPGsyreeni.JPG

Kesä alkaa myös siitä kun koulut loppuvat ja on ylioppilasjuhlien aika. Tänä vuonna käytiin onnittelemassa naapurin Annaa. Miten ihana tunne kun maailma on vielä auki ja usko itseensä ja tulevaan on vahva! Onnea Anna tulevaan - mitä se sitten tuleekin olemaan.

Aija kävi hieromassa "kisakoirat" eli Cooperin ja Pihkan SM-skaboja ajattelen. Molemmat oli aika jumissa joten nauttivat antaumuksellisesti käsittelystä. Ja tänään oli vielä viimeinen mahdollisuus Kailla ja Cooperilla yrittää sitä tuplaa. - Sitä ei tullut mutta tuli hyppäriltä voitto ja toinen Hyppyserti! Huikeeta menoa!

Pihkan kanssa kävin kirmaisemassa pelkän hyppärin sm-kisojen veryttelymielellä. Veryttelyksi se meniki kun todella helpolla hyppärillä tuli kesken kepeiltä pois, putki oli jälleen hiukan hukassa ja lopulta sujahti väärälle hypylle. Että ei nyt ihan olla vakuuttavasti SM kunnossa...

- No vielä tässä on pari viikkoa aikaa ja vielä ensi viikonloppuna käydään yhdet kisat hakemassa tuntumaa.

Kesämies Pieksu.

IMG_0895.jpg