Mutta ei valiteta vaan naaatitaan. Tänä viikonloppuna järjestettiin vika Agirotu Mikkelissä mutta me ei oltu siellä. Aikansa kutakin sano, hienoja muistoja vuosien varrelta - varsinkin se ikimuistoinen Saimaan Norppien voitto. Vinskin kanssa tuli noissa käytyä useampana vuotena mutta Pihkan kanssa se ei enää tutunut tarpeelliselta. On tullut muita kivoja tapahtumia ja ehkä se onkin yksi syy miksi Agirotu loppuu.

Siispä meillä on ollut kotoilu viikonloppu. Lauantaina käytiin pitkästä aikaan Hakaniemen torilla, mukaan otettiin Tuuli ihmettelemään kaupunkielämää. Tuulia hämmästytti lokit ja ratikat eniten, ihmisiä se rakastaa joten harjoiteltiin ihmisten ohittamista, ihan kaikkia ei tarvitse moikata. Tosin tuollainen suloinen sheltin pentu keräsi paljon huomiota ja rapsuttelijoita. Illalla vielä oli laitumella paimennusharkat Pihkan kanssa, mutta Tuuli oli myös mukana tutustumassa lajiin. Lampaat vaikuttivat olevan Tuulista aika pelottavia mutta samalla kiinnostavia. Pihkan kanssa alku säätämisen (me aina aluksi säädetään) jälkeen reenit meni hyvin, myös Charlie toimi hyvin. Charlie on oikein lupaava paimenen alku.

tuullijalambit.jpg

Tänään on hellettä rittänyt ja me ollaan keskitytty pihahommiin. Tosin Tuulin kanssa käytiin Klaukkalassa Markan ja Sarin lauman kanssa ulkoilemassa jotta Tuuli saisi ikäistään leikkiseuraa. Tuuli ei ollut alkuun ollenkaan innostunut Josen innokkaasta leikkiseurasta. Mutta vähitellen kun Josen suurin höyry väheni niin Tuuli innostui leikkimään.

painia.JPGkamut.JPG