Se on nyt kuulkaas good bye Fokkeri ja tervetuloa Punainen! En enää viime viikolla uskaltanut Fokuksella ajaa vaan omin käyttööni Kain Mondeon. Kai ajoi Fokuksella juna-asemalle ja takaisin, sinne ei onneksi ole kovinkaan pitkä matka ja bussitkin kulkee hätätilanteessa. Viikko onkin mennyt netissä autovaihtoehtoja surffailessa. Lauantaina käytiin sitten kaukaa Porvoosta asti hakemassa mulle "uusi" kulkupeli. Mentiin tietysti varmuuden vuoksi kahdella autolla...

Onneksi Fokkeri sai jäädä sinne ja minä sain punaisen auton. Johon nuo harmaat ja siniset alkoi tympeiltä tuntuakin. No, värihän ei toki ollut ratkaiseva vaikkakin bonus. Uusi kulkine on Renault Megane farkku, muutaman vuoden vanha, mutta kuitenkin tuoreempi kuin edellinen kulkupeli. Se on niiiiin kiva! Uskon että Jean S ei petä mua. - Olen sen siis ristiny Jean S:ksi. Magnifique!

Lauantai-iltana käytiin treenaamassa AM:n kanssa kimppatreenit HAU:n hallissa. Olipa mukava ja hyödyllinen sessio! Meidän seuran halliprojekti venyy ja venyy joten Kailla ja Cooperilla ei ole treeniryhmää tällä hetkellä. - Niinpä kaikki extra treenit ovat tervetulleita.

Taika pennut ovat muuttaneet uusiin koteihin. Toivotamme onnelista elämää ja pitkää ikää!

Sunnuntaina oli ohjelmassa vaihteeksi kulttuuria: Kävimme katsomassa Henri Cartier-Bressonin valokuvanäyttelyn Ateneumissa. Suosittelen jos valokuvaus kiinnostaa. Hienoja otoksia olivat etenkin tavallisista ihmisistä ja luonnosta otetut. Muotokuvat olivat tylsiä niin kuin ne yleensä on.

Punaista saatiin tänään lisää kun joululahja saapui. Parempi myöhään kuin ei ollenkaan! -Piiitkään harkittu ja pohdittu monitoimikone oli tilattu ennen joulua mutta suosio oli niin suuri että tavara oli päässyt loppumaan. Mutta nyt se on täällä! Mulla on ollut perusvatkain ainakin 20 vuotta ja ja kun se alkoi hyytyä niin rupesin miettimään vähän järeämpää konetta. Monitoimikoneiden välillä oli tosi vaikea valita, mutta eiköhän tämä Electroluxin punainen masiina hoida hommat.  Nyt eikun testaamaan!

tn_tehokone.JPG