Aamusta "reippaina" JAU hallille agilitykisoihin. Ekana oli Pihkan kaksi rataa ja sen jälkeen Cooper miniluokassa. Ei ole nämä aamuradat mun juttu. Eka rata oli taas sellaista tahmeaa ja niin se sitten hyllyksi meni. Ja siitä kun sitten (taas) sisuuntui niin seuraava hyppis meni ohjauksellisesti ihan kelvollisesti. Hylly siitäkin radasta tuli kun Pihka onnistui pujottelun loppuosassa sekoamaan rytmissä ja koukkasi kaksi keppiväliä kerralla. En edes huomannut että se tuli väärin ulos pujottelusta. - No tuomari huomasi.  Mutta ei sillä olisi ollut väliä kun tuommoista ei korjaa vaan rataa jatkaa kuitenkin normisti. Sillä radalla oli ihan kelvollista meininkiä muuten siis.

Kai on saanut flunssan ja oli tosi köhäinen ja räkäinen ja se näkyi sitten ohjauksessa. Ei ollut ihan parasta keskittymistä siihen ja niinpä ei Cooperillekaan merkintää kisakirjaan.

Että tämmöistä aksailua  tällä kertaa. Maanantaina Aija tulee hieromaan koirat ja torstaina on Pihkan proge testi. Suunnitelma on lähteä perjantaina sulhon luo jos progen tulos ei muuta yllätystä tuo. 

Ja toivottavasti Kai ehtii siihen mennessä saada itsensä kuntoon. Ennen reissua on vielä mun ranskanpatongin huolto ja katsastus (yllätys yllätys katsastusaika menee umpeen 1.2.17 !!). Että hyvissä ajoin ollaan liikenteessä....