Jee!! Vihdoin tämän kesän tädit - 10 valkoista ja 1 musta saapuivat laitumelle. Viime päivien sateiden ansiosta ruoho on kasvanut kohisten ja ruokaa riittää yllin kyllin. Tämän vuoden tädit ovat texel risteytyksiä, aika isoja jo valmiiksi. Mutta onneksi vaikuttavat siltä ettei nämä pidä tapana ryykäistä ihmisten polvilumpioihin...  ja Tuuli oli mukana tutustumassa sekä lampaisiin että tuleviin treenikavereihin. Aika jänniä oli nuo mustavalkoiset hiipijät...

tädit2017.jpg paimenoppilas.jpg

Eilen käytiin Tuulin kanssa Imppareiden treenikentällä. Meillä oli treffit kaiman kanssa, hyvä ajatus oli että Jose ja Tuuli sais leikkiä pikkupentuleikkejään. No vettä tuli kuin saavista joten ymmärrettävästi pentusilla ei ollut pahemmin hippahaluja. Sanna oli Quattron kanssa myös ja tietysti Sari Ässän ja Voiton kanssa. Tuulilla on nyt selvästi kehitysvaihe jossa vähän jänskättää uudet aikuiset koirat. No sisko- ja velipuolta ei kauan tarvinnu jännittää kun ei niitä oikein Tuuli edes kiinnostanut. Hengailtiin siellä sit muuten vaan ja kun siellä oli kätevästi pelastus/pk koirien alusta harjoitus juttuja niin Tuuli pääsi uusia outoja pintoja ja metalliputken sisällä juoksemista harjoittelemaan. Hyvää reeniä siis!

Kuten kuvasta näkyy niin Tuulin korvat pyrkivät kovasti pystyyn joten huomenna pitänee mennä liima ostoksille. Ja huomenna mennään ihmettelemään Hyvinkäälle Rotu race tapahtumaan millaisia koiria siellä nähdään juoksevan lujaa.

Vähän epäloogisessa järjestyksessä näköjään tänään ajatus kulkee mutta haitanneko mitään. Tiistaista piti nimittäin mainita että käytiin syömässä Meripaviljonki nimisessä ravintolassa Hakaniemessä Säästöpankin rannassa.  Enpä ollut huomannut että semmoinen on siihen veden päälle pykätty!  Ei se tosin kovin suurelta ulkoa päin näytä, mutta oli yllättävän tilava sisältä. Kuten nimestä voi päätellä niin se on erikoistunut kala ja äyriäisruokiin. Mutta on siellä onneksi muutakin tarjolla. Me oltiin tuolla siksi, että Anabelin äiti oli käymässä Helsingissä ja halusimme viedä heidät johonkin vähän erilaiseen mutta suomalaiseen ravintolaan syömään. Ja koska halusimme että pääsemme nauttimaan ihanasta aurinkoisesta illasta samalla. Paikka oli siinä mielessä oikein sopiva. Ruoka oli myös hyvää, mutta koska paikka näytti olevan turistien (varsinkin aasialaisten) suosima, tarjoilu ei oiken pelannut. 

Kaiken kaikkiaan siis varsin monenmoista on viikkoon mahtunut ja sateet ovat saaneet kaiken ryöpsähtämään vihreäksi ja runsaaksi. Ja onneksi viikonlopuksi on luvassa hienoa säätä ja sunnuntaina päästään paimeneen!!