Oltiin Pihkan kanssa pitkästä aikaan rallytoko kisoissa. Ihan Tuulokseen asti piti ajaa sitä varten. Rally kisoja on aika harvakseltaan joten niihin on kova tunku, pitää olla nopea jotta saa kisapaikan. Onneksi saatiin. Kisa pidettiin Tuuloksen kauppakeskuksen parkkihallissa, jossa oli mukavasti tilaa mutta tietysti kova alusta. Tuomari Pia Heikkinen oli hyvin ottanut paikan huomioon ratasuunnittelussa joten radalla ei ollut hyppyä eikä juoksu osuuksia. Erittäin hyvä meille kun Pihka tuppaa kuumenemaan moisista agillity moodiin...

Pihka starttasi ensimmäisenä, mikä sopiikin meille hyvin. Odotamme ei ole meidän kummankaan laji. Tehtiin reipasvauhtinen rata (niin kuin me aina), pikkuisen Pihka kävi kierroksilla ja pientä ylimääräistä hypähtelyä ja haukkumista. Mielestäni muuten meni ihan ok. Olikin vähän hämmästynyt kun pisteitä oli "vain" 77. Mutta selvisi sitten että olin tehny huolimattomuuttani yhden mokan vasemmalle käännöksessä (ylimääräinen askel) josta sitten rokotettiin 10 p. Joten ottaen huomioon että rallya treenattiin viimeisen viikon aikana pari kertaa ja sitä ennen ei varmaan vuoteen ollenkaan, voi olla tulokseen tyytyväinen. Nyt sit puuttuu yhtä tulosta vaille RTK2:nen.... - tartteekin ruveta katsomaan jo seuraavaa kilpailua..

Sillä aikaa kun me kisattiin rallyssä, oli Kai ja Cooper kisaamassa oman seuran agilitykisoissa, nyt eka kertaa 2-luokkalaisina. Mini 2-luokassa oli huikeat kolme osallistujaa! Joten 10 virheellä pääsivät vielä palkintosijalle :-)

Huomenna on sitten Pihkan vuoro startata aksaradalla. Toivotaan että meidän kaukaa kiertäneet nolla vihdoin osuis kohdalle..