Viikko on mennyt tiiviisti koulussa ja työharjoittelussa. Iltaisin ei ole paljoa enää sitten jaksanut mitään puuhatakaan. Lähinnä pakollisia pihahommia. Pihkan kanssa on käyty vähän ottamassa paimennustreeniä Anne-Marian antamien vinkkien mukaan. Ja niin on homma lähtenyt taas paremmalle uralle. Keskiviikkona käytiin vielä hyvästelemässä Anabel Stadissa. Oli oikein turisti olo kun oli niin helteinen ilta ja siellä pyörittiin turistien seassa Espan kulmilla.

Perjantaina työharjoittelussa sain tehdä sydänasetelmia valmiiseen sammalpohjaan. Näitä voi viedä vaikka haudalle tai puutarhaan koristeeksi. Oli tosi kiva tehdä. Tässä yhdestä kuva.

pikkusyd%C3%A4n.jpg

Perjantai-iltana käytiin Virpin kanssa katsomassa "Mun siivet ei mahdu kahvihuoneeseen" esitys. Se on yhdistelmä teatteria ja nykysirkusta ja oli Helsingin Juhlaviikkojen ohjelmaa. Oli kyllä todella hauska ja mielenkiintoinen. Kannattaa käydä katsomassa jos on mahdollisuus. Hesarissa oli juttua esityksestä myöskin. Kai lähti vielä perjantaiyönä ajamaan mökille Cooperin kanssa, kun on näin hienot ilmat niin veri veti järven äärelle. Minulla on sen sijaan ollut sekä lauantaina että sunnuntaina työharjoittelua joten minä jäin Pihkan kanssa kotiin.  Eilen töiden jälkeen kävin Pihkan kanssa Sari L:n kanssa treenaamassa tokoa sillä olen ilmoittanut Pihkan tokokokeesen ensi sunnuntaina! Hui! Kesä on laiskoteltu tokon osalta joten nyt on otettava nopea preppaus ennen viikonloppua. Toko treenien jälkeen kävin vielä tekemässä pienet paimenharkat. Sitten ei enää illalla kyllä jaksanut enää tehdä yhtään mitään.

Tänään oli vain nelituntinen työpäivä mutta sen verran hektinen että kotiin tultua otin pienet päikkärit. Ja sen jälkeen oli Anne-Marian kanssa kimppa paimeharkat. Tällä kertaa lampaat pääsivät aidatulta laitumelta tien toiselle puolelle avopellolle. Vähän oli rauhatonta portista kulkeminen ja tien ylitys mutta selviydyttiin siitä Pihkan kanssa kunnialla. AM oli Donin kanssa varmuuden vuoksi passissa jos lambit olisivat keksineet lähteä sinkoamaan jonnekin ei toivottuun suuntaan, mutta hyvin se sujui. Lampaat olivat onnesta soikeina kun pääsivät rehevämpää vihreää syömään, ne suorastaan ahmivat! Annettiin niiden laiduntaa jonkin aikaa ja sitten siirsin lampaat takaisin omalle laitsalle jonne ne menivätkin oikein mielellään. Kivat ja hyödylliset treenit ja lampaat saivat extra herkkua.

hannunpelto.jpg