Sunnuntai aamulla selvisi että pihallamme oli tapahtunut murha - tai ainakin tappo. Jäljet näyttivät kuinka ilves oli vaaninut saalistaan karhunvatukkapuskan vieressä ja sitten parilla komealla loikalla hyökännyt jäniksen kimppuun. Jäniksestä jäi vain karvatuppoja ja muutama papana todisteeksi. Siitä raahausjäljet veivät tien yli metsään.

Samainen ilves oli aiemmin näkynyt naapurin riistakamerassa joten meillä taitaa olla ihka oma koti-ilves! Vau! Ja todellakin hyvä että harventaa tuota jänis-kani populaatiota joka kovin viihtyy etenkin naapurin hevosaitauksessa. Siellä on aina heinää nääs tarjolla.

tn_raahausjalki.jpg

Sunnuntai illan draama jatkui kun Kai ja Cooper starttasivat Porskin kisoissa. Kisajärjestäjät eivät oikein olleet ennakoineet ilmoittautuneiden määrää ja niinpä ykkösluokat kisasivat myöhään illalla. Kisat päättyivät vasta puolelta öin. Kain ja Cooperin eka rata meni ihan kätösille sillä Cooper kävi aivan liian kuumana. Kakkos radalle Kai sai hyvän asenteen kohdalleen ja Cooperkin oli kuulolla. Niinpä tuloksena nollarata ja toinen sija, serti ja menolippu 2-luokkaan! Jihuu!

tn_sertikuva.JPG