Viime lauantaina oli ensimmäinen näyttökoe, tämä oli valinnainen ainekokonaisuus "Hyvinvointia luonnosta". Näyttö koostui kirjallisesta osuudesta sekä aiheeseen liittyvän tapahtuman järjestämisestä. Suunnittelin ja toteutin pienimuotoisen "Aistipuutarhan tekeminen" tapahtuman johon sain onneksi värvättyä pari kaveria "asiakkaiksi". Näyttö meni hyvin ja sain kiitettävän arvosanan. Osallistujat ja opettaja olivat niin ihastuneita juttuun että suosittelivat tämän tyyppisen palvelun konseptoinitia ja tuotteistamista. - No se jää vielä nähtäväksi mutta oli olen todella iloinen että se sujui näin hyvin!

Mutta suurempi urakka eli toinen näyttö on parin viikon päästä. Kyseessä on oikeastaan kolmen osa-alueen kerralla näyttökokeena suorittaminen joten siinä on aika paljon enemmän pelissä ja tehtävää!

Kai ja Cooper ovat käyneet viikottain agilityharkoissa mutta Pihka raukka ei ole päässyt mihinkään treeneihin kun mun energia on mennyt näissä koulujutuissa. Ja se näkyy sitten siinä että Pihka on vähän yli innokas ulkona bongailemaan kaikkea ja kotona kanniskelee leluja leikittäväksi jne. - Kun nyt vaan sais tuon näytön pois päiväjärjestyksestä niin sitten aloitetaan Pihkan kanssa oikein kunnolla taas treenaamaan sekä paimennusta että tokoa! Ja käydään ehkä välillä vähän aksailemassa - ainakin kisoissa.

Maanantaina kävin vähän katsomassa Helsingin keskustan kukkakauppoja ja samalla ihmettelemässä uutta Muji ketjun myymälää Kampissa. Kukkakaupat eivät tehneet vaikutusta, kyllä täällä maallakin osataan olla trendikkäitä! Muji sen sijaan oli kyllä hiano! Pidän kovasti Mujin konseptista ja se harmonia mikä huokui myymälässä(joka on siis koko 5. kerros!) oli hyvin japanilaista ja samalla hyvin suomalaiseen mielenlaatuun sopiva. Ei mitään räikeää eikä päällekäyvää. Saattaa olla että sinne täytyy lähteä ihmettelemään toistekin.

ruusukimppu.jpg