Olen lomaillut joulusta alkaen joten on ollut aikaa tehdä monenlaista. Tammikuu on aloitettu aktiivisesti Pihkan kanssa harrastusten parissa: keskiviikkona paimennusta, torstaina agilitytreenit, perjantaina toko treenit ja eilen vielä agilitykisat. Pihka on ollut oikein iloinen aktiviteeteistä koska taukojen pitäminen ja laiskottelu ei oikein ole Pihkan juttu. Sillä on ollut niin paljon virtaa että treenien lisäksi ulkoilessa on jaksanut vielä riekkua Cooperin kanssa oikein hyvin.

hihnanveto.jpg

Koiraharrasteiden lisäksi olen ehtinyt nukkua pitkään ja siivoilla kotona ja varastossa kaikenlaista pientä. Ja lisäksi vähän nauttia kulttuurista. Perjantaina käytiin Anabelin kanssa katsomassa Ruiskumestarin talo museo. Tämä kohde on ollut monesti mielessä mutta aukioloajat eivät oikein suosi töissä käyvää kauempana asuvaa. Talo on todellakin ainutlaatuinen pieni puutalo keskellä Helsinkiä ja uskomatonta että siellä on asuttu vielä 70-luvulla! Kiinnostava kurkistus 1800-luvun ja 1900 -luvun alun Helsinkiin.

Lauantain agilitykisojen jälkeen lähdettiin vielä porukalla kiertämään Lux Helsinki. Tämä on jo perinne ja kiva tapa siirtyä joulusta vähitellen arkeen. Viime vuoden Lux oli niin upea että etukäteen ajattelin jo että vaikea pistää paremmaksi. Ja niinhän siinä sitten kävi, että tämän vuotinen ei todellakaan yltänyt viime vuoden tasolle, arvosana ehkäpä sellainen seiska. Hyvää oli se, että tänä vuonna Lux reitti kiersi Etu-Töölöä ja tilaa ihmismassoille oli paremmin ja että reitin varrella oli useita juomapisteitä ja kahviloita. Me käytiin Kansallismuseon kahvilassa, joka oli myös avannut ovet Luxin kunniaksi. Samalla tietysti kokeilin uuden kameran ominaisuuksia, mutta täytyy sanoa että tätä pimeä kuvaamista täytyy vielä paljon harjoitella lisää. Tässä kuitenkin muutama otos. Tänään on sanottu hyvästit joululle ja kuuset poltettu takassa ja koristeet viety varastoon. Huomenna on hyvä aloittaa koulu ja arki levänneenä ja virkistyneenä.

kiasma2.jpg

kuu_lux.jpg

lux5.jpg

lux4.jpg

lux_pallot.jpg