Olipas kiva päästä vuoden tauon jälkeen piirustuskurssille! Torstaina oli zoomin kautta Piirustussalin etäpiirustusilta. Teemana oli käpy. Olimme siis keränneet käpyjä joita piirisimme kukin kotonamme open Vappu Rossin ohjauksessa. Alustajan oli Henry Väre, joka kertoi kävyistä ja havupuista aivan sieltä maapallon historian alkuhämäristä asti. Tosi mielenkiintoista oli sekin ja antoi näin puutarhurinkin näkövinkkelistä mielenkiintoista tietoa.

k%C3%A4pyj%C3%A4_sari.jpg

Viime viikolla tuli treenattua muutakin kuin käden taitoja. Tiistaina Pirjo ja Tilli tulivat käymään ja tehtiin pellolle pk jäljet. PK jälki tarkoittaa ihmisen tallaamaa jälkeä erotuksena mejä eli verijäljestä. Rex jäljesti oikein kivasti ja sain Pirjolta hyviä vinkkejä jatkotreenaamiseen. Treenien jälkeen tyypit saivat vielä riekkua kunnolla pihalla.

Keskiviikkona kävin saamassa koronarokotuksen. Homma meni sujuvasti eikä ihmeempiä jälkioireita ollut. Illalla nukkumaan mennessä vähän jomotti käsivartta ja piti nukkua toisella kyljellä. Mutta ei muuta. Keskiviikkona käytiin Rexin kanssa ulkoilemassa Sirkuksen kanssa. Sirkuksella oli juoksun parhaat päivät joten se oli kovasti tyrkky. Ja Rex hetken asiaa ihmeteltyään oli kovasti valmis tekemään pikku muudeleita! Mutta remmilenkki sujui tästä huolimatta ihan hyvin ja Rexin pää ei mennyt aivan sekaisin. Hyvä niin. Toivottavasti ei mene jatkossakaan sillä agilityssä juoksuiset nartut kisaavat siellä muiden seassa ja siihenhän se Pieksun agilityura aikoinaan kosahti lopullisesti.

Onneksi vapaapäivät viime viikolla sattuivat parhaaseen kohtaan ilmojen puolesta ja sain kärrättyä vanhat pohjat kasvihuone laatikosta pois ja tehtyä muutoinkin pihahommia eteenpäin.  Sitten alkoikin räntäsade päivät joten ei ole harmittanut olla töissä. Tänään oli vapaa päivä ja sää kolea vain n. 6 C lämmintä ja tuulista. Käytiin koirien kanssa Seurasaaressa päiväkävelyllä jotta Rex saisi harjoitusta toisen koirien kohtaamiseen. Oli se muutenkin vaihtelua näihin omiin lenkkimaastoihin. Aiemmin ei ole huomattu että, varsinaisen Seurasaaren sillan edessä olevalla niemellä on rakennettu kivikautinen kylä. Käytiin sekin katsomassa. Yllättävän paljon oli ihmisiä liikenteessä vaikka sää oli todellakin kalsea joten paljon harjoitusta Rexille.

IMG_7197.jpg

IMG_7212.jpg

IMG_7204.jpg