Kasvihuone projekti on jo saatu harjakorkeuteen!  Sateita riittää joten se on huputettu kunnolla ja onhan hommaa mukavampi jatkaa suojassa sateelta. Tästä tulee niin hieno!

projekti_pressu.jpg

Sadetta todellakin on riittänyt koko viikonlopun. Lauantaina olin jälleen jako treeneissä Pihkan kanssa ja jälleen en aamulla tajunnut ajatella vaatetusta. Sadevaatteet oli kyllä, mutta aukealla pellolla on jäätävä tuuli ja silloin olisi fiksua varata monta kerrosta lämmintä sadevaateiden alle ja päälle. Lämmintä mehua oli termarissa mutta silti oli pakko käydä välillä lämmittelemässä autossa vähän väliä. Tällä kertaa treenit eivät sujuneet kovinkaan hyvin oikeastaan kellään meidän porukasta. Koirat ovat selvästi tajunneet jako idean ja nyt pyrkivät tekemään sitä omatoimisesti.  Harjoiteltiin myös lampaiden lajittelua värien perusteella ja se ei todellakaan ole helppoa! Jotenkin lampaat tietävät mitä yritetään tehdä ja tekevät kaikkensa että se ei onnistuisi... ja kai se vesisade alkoi tympiä lampaitakin kun olivat varsin jähmeitä.  Ehkä tämä on se pakollinen vaihe oppimisessa - vähän eteenpäin -vähän taaksepäin kunnes valaistuminen tapahtuu???
Ensi lauantaiksi, joka on viimeinen kerta, varaan untuvatakin, monta villapaitaa ja lapaset ja villasukat jne. valmiiksi autoon. Onneksi säähemmot ovat luvanneet aurinkoista, jospa lambitkin olisivat yhteistyöhaluisempia. Pidetään peukkuja että se valaistuminenkin tapahtuu viikon aikana.

Sunnuntaina Kai ja Cooper kisasivat oman seuran Havaji teemaisissa kisoissa - todellakin siis tunnelmasta toiseen!!
Minä oli talkoohommissa ja tietysti teeman mukaisesti päässä olkihattu värikkään huivin kera. Aurinkolaseja ei voinut pitää sillä tuomarinsihteerinä en varmaan olisi nähnyt mitä tuomari kentällä näyttää. Letkeää kesämusiikkia ja herkkulliset smoothiet takasivat rennon tunnelman. -Kai ja Cooper ovat todellakin mainiossa vireessä, sillä tälläkin kertaa tyypit vetäisivät voittonollan agilityradalta! Hyppärikin kulki hyvin mutta Kain huonon ohjausvalinnan vuoksi Cooper radan loppuvaiheessa sujahti väärälle esteelle ja siitä hylky.

Viikonloppuna Pikkukakkosten Taika eli Mustantassun Pikkumyy kävi pyörähtämässä näyttelykehässä ja sai sieltä tulokseksi ERI:n ja oli nuorten narttujen 3. Hieno tulos!
Pikkukakkosten Spyro eli Mustantassun Pikkuprinssi kävi agilitykisoissa ja saivat sieltä toisen LUVA tuloksen, joten yhtä enää puuttuu 2-luokkaan siirtymisestä. Huippua!