Sunnuntaina käytiin tekemässä visiitti Ylöjärvelle kun siellä on menestystä tullut ja lahjakortit pitää käyttää. Tälläkin kertaa tuli menestystä sillä Kai kipaisi sekä Cooperin että Pihkan kanssa lähes samalla ajalla nollaradat ja molemmille luokissaan 2. sija!  Jee!! -Aika tasaista työtä sano! Toiset radat olivat hyppäreitä ja valitettavasti kartturille tuli pienet ohjausvirheet eikä nollia tullut. -Sikäli harmillista kun Cooper tarvitsi tuplanollan ja Pihkalle yritetään sitä hyppysertiä metsästää. Metsästys siis jatkuu.

Maanantaina lomapäivä oli hyvin tuulinen ja vähän harmaakin, onneksi ei enää satanut. Lähdin kiertämään Helsingin keskustan kukkakauppoja, katsomaan vähän millaisia ne on. Osa oli valitettavasti kiinni mutta ulkoakin päin sai käsityksen niiden tyylistä. Kaikkia en tietenkään jaksanut kiertää mutta aika monta kuitenkin. Kovin ovat pieniä ja suppeita valikoimaltaan. Osalla painopiste oli selkeästi viherkasveissa ja muussa tilpehöörissä, osa enempi kimppujen myyjiä. Joitakin hyviä ideoita näin myös. Yleisesti voi sanoa että pakkaamisessa suositaan ruskeaan paperi "tötteröön" pakkaamista eikä perinteistä sellofaania. Turhaa pakkaamista selvästi vältetään. Erikoisia näyttäviä kukkia on enemmän kuin kehä III:n ulkopuolella. Samalla kiinnitin huomiota kuinka paljon on tullut "uusia" liikkeitä esim. Runeberginkadulle. Ei niitä huomaa autosta käsin. Ja kuinka paljon voi mahtua parturi/kampaaja liikkeitä Roballe? Vaikea uskoa että kaikille riittää asiakkaita. Ja myös tyhjiä liiketiloja oli varsin monta. -Verkkokauppa syö kivijalkaliikkeet valitettavasti.

Kotona huomasin että meidän joki on tulvinut melkein tielle asti, onneksi ei ihan kuitenkaan. Piha litsee märkyytä, saisi jo nämä sateet loppua...

tulvatie.jpg