Oikeesti syksy on ollut jo muutaman viikon mutta jotenkin on ollut vaikea antaa periksi sille, ehkä koska kesää ei oikein ollutkaan.  - Ja ehkä tulevaisuudessa meillä on vain melkein syksy, syksy, melkein talvi, melkein kevät, kevät ja taas melkein syksy... kesä ja talvi katoavat. No eipäs olla pessimistejä, toivotaan että se oikea talvikin tulee aikanaan! Ja kesä, sit ens vuonna.

Syksy ei tietysti ole pelkästää ikävää sadetta ja pimeää vaan välillä on aurinkoista ja värikästä. Ja marjoja ja sieniä.
Tällä viikolla on käyty metsässä lenkillä nauttimassa alkavasta ruskasta. Katseltu muuttolintujen auroja, kyyhkysparvia pelloilla, kuunneltu ampumaradan pauketta....

Tällä viikolla meillä oli valkkuryhmässä ot-vuoro joten tehtiin Villen piirtämät treenipätkät takapihalle ja harjoiteltiin kotona. Pihkalle vaikeaa näyttäisi olevan leikkauksesta putkeen ja vaikeampia keppikulmia myös tarvitsee reenata lisää. Muutoin ollaan treenattu tokon ruutua, joka tuntuu kans junnaavaan eikä olla päästy siinä oikein eteenpäin. Torstaina oli toko ryhmän treenit aiheena seuraaminen. Se sujuu aika hyvin mutta mulla on ongelma miten pidän käsiä. Siis käsien pitäisi olla rennot mutta jos ne heiluu kovin niin Pihka kiihtyy ja alkaa hyppiä. Ja toisaalta ne ei sais olla ihan paikallaan.. -eli pitäisi löytää joku semi rento asento.. - huoh! Tämä meillä siis seuraavien viikkojen läksy ruutu harjoittelun lisäksi.

Tänään käytiin ihan tuossa naapurissa Agility Akatemialla agilitykisoissa kun siellä oli oikein norjalainen tuomari. Jan Egil Eide tekee aika haastavia ratoja yleensä ja ehkä siksi osallistuja määrä oli vähäinen. Niinpä kisoissa ei montaa tuntia vierähtänyt. Pihkan kanssa tuli toiselta radalta vitonen ja toiselta yli aika kymppi kieltojen takia. Molemmissa oli hyviä pätkiä mutta kyllä mun kunto ei vaan riitää noilla tosi pitkillä esteväleillä olevilla radoilla. Janin radat oli n 200 m pitkiä ja suoria putkia riitti joten todellakin olin pulassa! Tämmöistä tämä aksa on. Kauko-ohjausta pitäisi vaan vielä saada lisää.

 

nappisilm%C3%A4t.jpg

Pitkän aikaan on ärsyttänyt tämän jakkaran koivupinta ja olen miettinyt mitä sille tekisi. Lehdissä on ollut juttua "kalkkimaalista" että sillä saa helposti kivan pinnan. Joten tänään käytiin rautakaupassa ja ostin sieltä purkin sävytettyä valkoista "Bungalow" oli värikartan nimi. Tässä on eka kerros väriä sudittu. Huomenna jatkuu...

jakkara_kalkkim.jpg