Suomi neidon juhlat on juhlittu ja käytiin mekin pikkuisen juhlahumua ihmettelemässä Hesassa. Kivaa oli!
Joulu on jo mielessä ja pikku hiljaa joulu hiipii kotiin. Piparit leivottu, hyasintit tuoksuu, joulumusiikki radiossa.. - pienistä asioista syntyy joulutunnelma. - Välillä on saatu iloita lumisateesta, mutta kovin lyhyeksi se on jäänyt sillä perään on aina tullut vesisade. Niin masentavaa! Toivotaan että jouluksi kuitenkin saadaan vähän pakkasta ja lunta.

Valkkuryhmällä oli Itsenäisyyspäivänä treenit, ne meni hyvin ja niistä jäi hyvä mieli. Mutta silti kaudesta ei ole jäänyt vain hyviä fiiliksiä ja nyt on hyvä miettiä miten tästä jatkaa ja millä tavoitteilla. Ehkä onkin parempi jättää agility ja keskittyä paimennukseen ja muuhun? Sitä ehtii tässä pohdiskella loppu vuoden Pihkan tauon ajan.
Pihkalle on varattu sterkkaus aika ensi viikolla, mutta tänään näyttää vähän siltä että sillä on alkamassa juoksut. - Tietysti. Niin tyypillistä Pihkalle. Mutta toivottavasti olen väärässä ja sterkkaus saadaan hoidettua pois alta. Jos sillä on nyt juoksut niin sitä ei voi sterkata ennen kuin vähintään kuukauden kuluttua juoksuista joten sitten se sotkisi alkuvuoden kisat ja treenit.
****************************************************************'
Pieksua ei joulukiire vaivaa, näin rennosti Isopää ottaa joulun vastaan!

pieksusohvalla.jpg