Nyt alkaa olla jo agilityn SM kisat niin lähellä että kalenteri tiiviisti käytössä että ehtii vielä vetää viimeistely treenit, koiran lihashuolto tietysti, omakin pitäis varata, muutama kisastartti... - tänään laitoin ilmot menemään perjantain kisaan ja sunnuntain yksilö SM-kisoihin. Ja onhan se talkooduunari listakin tullut että lauantai menee talkoo hommissa.
Kai ja Cooper metsästävät vielä sitä tupla-nollaa. Tänäänkin kävivät iltakisoissa Riihimäelle ja hienosti voittivat jälleen agilityradan, harmi vaan että seuraavalta radalta tuli hylk joten tuplan metsästys jatkuu lauantaina edelleen Riihimäellä.

- No jäihän se Pikonkin kanssa viime tippaan SM-nollien metsästys ja hienosti siinä lopulta kävi. Kyllä se natsaa Cooperinkin kanssa kun nyt on noin hyvä nollaputki.

Tänää oli toko valmennusryhmä viimeinen treeni ennen kesälomaa. Tarkoitus oli tehdä kisanomaisesti alokasluokan liikkeitä. Oma treeni ei mennyt ihan putkeen kun jouduin aika lailla pikaisesti ottamaan Pihkan ja vanhukset mukaan treeneihin. Pihka kävi vähän kierroksilla kun en ehtinyt enste tehdä sen kanssa lämmittely harkkoja. No, kyllä Pihka osaa kaikki muut paitsi kapulan pidon. Ongelma on vain liikeiden alun ja lopetuksen kanssa. Että ei mene häröilyksi. Tarkoitus on jatkaa tokoilua SM agilityn jälkeen jos vaikka saataisiin homma kisatasoiseksi.

Täytyy sanoa että vanhat herrat oli ihan täpinöissä kun pitkästä aikaan saivat uusia hajuja nuuskutella. Piko oli oikein tohkeissaan ja nyt on jo ihan väsy moisesta touhusta.

IMG_0745.jpg