hardrock.JPG

Tämä viikko on ollut varsinaista la vie en rose eli työharjoittelupaikassa on valmistauduttu koulujen loppumiseen ja joka nurkka on täynnä ruusuja. Alkuviikko meni ruusujen kunnostukseen (otetaan piikit pois, laitetaan veteen jne). Ja paljon otettu perjantaille ja lauantaille ennakkotilauksia.  Ja sitten tehty niitä valmiiksi. Päivät ovat olleet siis melkoisen kiireisiä vaikka meitä on ollut isompi porukka tekemässä. Onneksi on hyvä huumori porukassa niin työt on sujunut hyvin vaikka välillä on hektistä ja ahdastakin.

Torstai oli vapaa päivä ja se tuli tarpeeseen. Aamupäivä meni paimennustreeneissä Pukkilassa, lunastin palkinnoksi saamani ilmaisen treenikerran. Tällä kertaa sää suosi ja oli oikein rentouttavaa harjoitella poispäinajoa voikukkapelloilla kauniissa auringon paisteessa. Pihka oli oikein kiltti, samoin lampaat joten treenit meni oikein hyvin. Vielä pitäisi saada Pihkalle lisää itsenäisyyttä ja rohkeutta hoitaa tilanteita, mutta sitähän tulee vain kokemuksen kautta.
Illalla käytiin katsomassa Maximissa Tolkien leffa joka oli postiivinen yllätys. Yleensä olen aika skeptinen suomalaisohjaajien leffoihin mutta tämä oli oikein kelpo tarina. Koska Kai oli sählännyt jotain ihmeellistä netti sarjalippujen kanssa niin leffaan lähtö meni viime tippaan mutta ehdittiin pyörähtää syömään nopea salaattiannos terassilla.Todellakin oli niin lämmin!
Perjantai oli jälleen työntäyteinen päivä ja Kai piti lomapäivän kun piti käydä Nissani katsastamassa. - Ja yllättäen se meni jopa katsastuksessa läpi! Pieniä ihmeitä tapahtuu! Nooo tulihan sieltä korjauskehoitus lokarin ruosteelle mutta ei siis muuta. No sen kotteron arvo nousi vähintääkin tuplasti!

Lauantaina jälleen työpäivä, mutta lyhempi sillä iltapäivällä meillä oli ilo käydä onnittelemassa kahta uutta ylioppilasta Saraa naapuriin ja Marionia Espooseen. Vaikka olin jo töissä sanonut että olen saanut ruusuista tarpeekseni niin toin kuitenkin kotiin muutaman poistokuntoisen ruusun ja tein harjoituskimpun. Toivottavasti ensi viikolla saan tehdä töissä kimppuja tai asetelmia. Ja lisäksi huomenna on todellakin ryhdistäydyttävä ryhmäkasvi listan päntäämisessä.... ääh!

01062019kimppuharjoitus.JPG