Pihkan penneleistä siis. Ne on vaan niin päteviä - ja omistajat tietty kans. Käytiin tänään Seutulassa paimennusharkoissa yhdessä Sarin ja Ässän sekä Sannan ja Quattron kanssa.

Oli ilo katsoa kuinka ne ovat kehittyneet ja ovat kerrassaan jo osaavia nuoria paimenia! Quattrokin jolla on temperamenttia kuten äipällään ja kiihtyvyys samaa luokkaa, kuljetti laumaa rauhallisesti juuri oikeaa etäisyyttä pitäen ja hyvin laumaa koko ajan lukien. Quattrolla on myös hyvä tatsi laumaan eivätkä ne yhtään yritä ryttyilä sille.

quattropaimentaa.JPG Quattro hommissa

Pihkalla sen sijaan oli vaikeuksia parin lambin kanssa, koska Pihka on todella kiltti lampaille ja jos joku rupee sille hankalaksi niin se väistää suosiolla. Mikä ei tietysti ole hyvä, syytän tästä itseäni että ehkä oli liiankin tiukkis sille kun se oli nuorempi. No, saatiin kuitenkin homma pelittämään ja harjoitus sujui ihan kohtuullisesti.  Toinen treenikierros otin sitten poispäin ajoa joka on meidän tämän kesän tavoite saada kuntoon. Ja se alkoi sujua oikein hyvin :-)

pihka05062016.JPG Pihkan poispäin ajo harjoitus sujuu näin hienosti.

Ässä on myös edennyt hienosti vaikka välillä iskee semmoinen pikku hepuli ettei ihan malta koko aikaa tehdä raaauhallisesti.. Molemmat pennelit ovat jo aivan esikoe tasoa. joten toivottavasti kokeissa nähdään!

ässäpaimentaa.JPG Ässä osaa.

 

Lopuksi otettiin vielä perhepotretti.

åpqmaate.JPG

Agillity rintamalta semmoista uutta, että loppujen lopuksi ollaan mukana Agilityn SM-kisoissa parin viikon päästä! Ollaan mukana lauantaina joukkuekilpailussa ja edustamme Impivaaran Halleja. Kiva tuttu porukka ja mennään porukalla nauttimaan ja pitämään hauskaa! Jee!

Jotta ei aivan oltaisi noloja niin käydään ottamassa ensi lauantaina harjoitusmielessä yksi kisarata seuramme JAU:n omissa kisoissa. Siinäpä se sit onkin. Muuten keskitytään hyppytekniikka harjoituksiin ja palailemme agilityradoille sitten kun hyppytekniikka alkaa olla kisakunnossa.