Joulu tunnelmaan jo pikkuisen päästiin kun tänne eteläänkin saatiin lunta. Valitettavasti ilo oli jällleen lyhytaikainen ja nyt taas on vettä satanut ja maisema on pimeä ja märkä. Minun jouluni tulee hiipimällä, lisäilen joulujuttuja kotiin pikkuhiljaa. Tänä vuonna teen ensimmäisen kerran Joulukalenterin Instagramiin, joten joulufiiliksiä löytyy instasta @sari_kukkis osoitteessa, tervetuloa sinnekin! Muitakin uusia joulujuttuja on mm. minulla ei ole perinteistä kaunista pahvista joulukalenteria vaan Fazerin suklaajoulukalenteri. Minulla on ollut vuosia tapana käydä etsimässä mahdollisimman kaunis kalenteri. Tänä vuonna koronan takia kaupoilla tulee käytyä todella vähän ja Helsingin keskustassa en ole käynyt ollenkaan kuukausiin. Niinpä kalenterin osto sai jäädä ja onhan Fazun suklaakalenteri aika hyvä korvike! Sen kyllä aion vielä tehdä, että käyn ihailemassa jouluvaloja ja Stokkan jouluikkunan. Mutta onhan tämä aika surullista ja ikävää aika monin tavoin ja monelle. Mutta onneksi on joulu tulee kuitenkin!

IMG_6486.jpg

Harraste hommissa ehdittiin aloittaa Rexin kanssa agility eskarin jatkokurssi kun nyt sitten tuli stoppi siihen. Me sentäs ollaan onnekkaita kun meillä on takapihalla esteitä eikä ole metriä lunta että vähän sentäs pääsee tekemään. Mutta onhan se tosi kurjaa varsinkin näiden junioreiden kanssa kun tulee kuukauden tai ehkä vielä pitempi tauko. Pöh. Paimennusta onneksi voi treenata koska siellä pellolla on vain minä, koira, lampaat ja koutsi aidan takana. Valitettavasti vain vapaa päivät on joulukuussa kortilla joten aikatauluun mahtuu vain yksi treeni. Aiotaan sitten nauttia koko rahan edestä!

Vapaapäivänä kävin toimittamassa asioita; päähän piti saada väri ja leikkaus, oli jo korkea aika. Edellisestä olikin vierähtänyt viitisen kuukautta joten oli aika laittaa pää kuntoon! Lisäksi kävin ostamassa goretex lenkkarit, jos sitä talvea ei tule niin on hyvä olla kosteutta kestävät lenkkarit, niillä taidetaan mennä suurin osa vuotta nykyään. Toinen tärkeä hankinta oli ilmankostutin, olen siitä puhunut jo monta vuotta vaan en ole saanut aikaiseksi. Nyt sekin asia tuli laitettua kuntoon ja on sillä jo huomattu olevan hyvä vaikutus uneen. Ja sellainen kuiva köhinä on molemmilta meiltä vähentynyt. Joulufiilistä kotiin on tullut myös joulukukkien myötä, kukkakaupasta niitä tarttuu mukaan varsin helposti...

IMG_6466.jpg