Viikko hujahti taas ihan noin vain. Keskiviikkona kävin Pihkan toistaiseksi viimeisissä agilityharkoissa. Otettiin ihan matalilla hypyillä ja sellainen helpohko hyvän mielen rata. Ja kylläpä siitä tulikin hyvä mieli!  Samaan aikaan Kai ja Cooper kävivät kisaamassa Purinalla iltakisat. Eka rata oli kelpo menoa mutta pieni virhe siellä oli sitten loppu puolella tullut. Toka radalta ei tulosta. Kehitystä on tapahtunut paljon, mutta vielä tarvitaan sitä kisarutiinia, kyllä ne nollat sieltä sitten tulee.

Viikon aikana olen yrittänyt katsoa Pihkaa silä silmällä oisko joitan raskauden oireita. Ei osaa kyllä sanoa yhtään. Joten jännityksellä saadaan vielä viikko odottaa. Periaatteessa 3. viikon jälkeen pitäisi voida jo kuulla sydänäänet ja muutenkin tuntea pennut... - siis jos olisi kokenut asialla. No tällä kokemuksella ei onnistu.

Lauantaina käytiin porukalla Seurasaaressa piknikillä. Jätettiin auto Rajasaareen ja käveltiin jäätä myöten Seurasaareen. Aurinko paistoi ja oli lämmin joten oli paljon porukkaa liikenteessä. Piko ei oikein tykkää jäällä kävelimestä joten se piti pitää hihnassa ettei se olisi karannut omille teilleen. Kiva päivä hyvässä seurassa ja koirat olivat sopivasti väsyneitä parin tunnin ulkoilun jälkeen. Käytiin illalla vielä katsomassa La-la land leffassa, oli oikein sopiva rentouttava kepeä musikaali.

tn_pihka_kaislat.JPGtn_jaakupru.JPG

tn_pieksujaalla.JPGtn_seurasaari.JPG