Otettiin "passikuvat" pennuista sen kunniaksi että viikko tuli täyteen. Vaikeita kuvattavia olivat he, päät pyöri koko ajan.
Mutta tämmöiset näistä tuli. Ensin tytöt.

tn_niska.JPG tn_tahti.JPG

Ja tässä pojat.

tn_tripoika.JPGtn_soppoika.JPG

Saas nähdä kuka avaa silmät ensimmäisenä. Pihkarilleissä ensimmäinen avasi silmät 10 pv ikäisenä. Kun silmät ovat auki on aika muuttaa pennut alakertaa. Alkavat siinä pikkuhiljaa tutustua talon normi hälyääniin ja myös herrakoirat saavat tutustua pentuihin. Pikoa onkin jo kovasti kiinnostanut yläkerrasta kuuluvat piipitykset.

Ja tässä tuore pentuvideo.

Kai ja Cooper olivat eilen kisaamassa, valitettavasti askelmerkit eivät osuneet kohdalleen ja se nollarata antaa odottaa itseään. Tänään olivat Mustosen Saijan opeissa ja sieltä tuli jo paljon paremmalla mielellä oleva ohjaaja sillä Saijalla oli hyvät neuvot oikeisiin askelmerkkeihin. Jospa ne siirtyisivät siitä kisaradoillekin.

Minä puolestani olin perjantaina jalkaoperaatiossa, jossa otettiin viime kesänä laitettu metalli levy pois jalasta. Operaatio tehtiin spinaalipuudutuksessa ja olipahan se kokemus! Etukäteen ei ollut mitään käsitystä mitä se tarkoittaa mutta siis koko alakroppa oli puudutettuna. Eli kun aivot antoi käskyn jalalle liikkua niin mitään ei tapahtunut. Tuntui aika karmaisevalta, sanoisin että sain tuntumaa miltä tuntuu olla alaraajoista halvaantunut. Mielummin taitaisin siis ottaa sen nukutuksen jos (ja toivottavasti ei koskaan toiste tarvitse) vielä valintatilanne tulee eteen. Jalan takia on ensi viikko saikkua sillä nyt pitää pitää jalkaa mahdollisimman paljon kohoasennossa ja antaa parin tunnin välein sille kylmää ettei ala turvota. Pari ekaa yötä oli hirveät kivut mutta nyt on jo helpompaa. Ja jalka on kääritty kokonaan siteisiin, joten en voi polvea taivuttaa. Mutta onneksi jalalle on voinut varata ja pääsen köpöttelemään ilman keppejä kuitenkin.

jalka.jpg
Tämmöinen jääpalapaketti jalan ympärillä.