Viikonloppu on mennyt kasvihuone projektin parissa ja pihatöissä. Nyt oli hyvä tehdä kun vielä sää suosi, ensi viikollehan on luvattu kylmenevää. Töiden välissä on käyty koirien kanssa metsälenkeillä ja grillikin on kuumennettu. Kun Kai on ahkeroinut kasvihuoneen kanssa niin minä olen mm. maalannut aitaa. Eli käytin vanhan maalipurkin jämät pahimpien kohtien uudelleen maalaamiseen. Ja puutarhassa on vaikka mitä ruopusuteltavaa ja paikkojen laittamista kuntoon. Lauantaina käytiin Klaukkalassa Viirintorin tapahtumassa pikaisesti pyörähtämässä. Siellä oli pari tyttöä joilla oli loistava pieni bisness, he tekivät lettejä 3,- hintaan. Heille oli kuvia eri vaihtoehdoista ja tämä oli minusta kiva.
Sen verran on ollut lämmintä että Pieksu käy metsälenkeillä jokaisessa purossa ja ojassa vilvoittelemassa. Musta turkki lämmittää ilmeisen hyvin.

letti.JPGpieksu_herukkapuro.JPG

Ensi viikon homma olisi kasvihuoneen maalaus ja sitten pääseekin jo laittamaan tavaroita paikalleen ja siirtämään osan taimista. Mahtavaa! Näin hienot kasvatuslaatikot Kai on tehnyt. Pihalla kukkii krookukset, scillat, posliinihyasintit ja valkovuokot. Ja pihan rötyosaan istutan aina vanhat tetet ja narsissit ja joskus ne kukkivat uudelleen. Tänä vuonna tlöytyi ämmöinen kukinta.

kasvatuslaatikot.JPGtetet.JPG