Se on myös kesän merkki kun aletaan pakkaamaan vankkuria agilityn SM-kisoja varten. Tosin tänä vuonna olin jo henkisesti valmistautunut siihen että katsomme kisoja netin live streamin kautta. Mutta sitten tulikin jälleen mahdollisuus edustaa toista kotiseuraamme Impivaaran Halleja joukkuekisassa, joten niin sitä taas ollaan menossa. Huippua! Tietysti ollaan vielä vähän pentutauon takia molemmat ruosteessa, mutta mennään ennen kaikkea pitämään hauskaa ja nauttimaan mahtavasta fiiliksestä mikä noissa karkeloissa aina on.  Ja kun kisapaikkana on kaunis Lappeenranta niin mikä jottei :D

Täältä "SM agility 2017 "voi seurata kisoja, meidän joukkue numero on 108 ja Pihkan kanssa starttaamme joukkueemme kakkoskoirakkona lauantai aamupäivällä.Tuulille reissu on tietysti uusi jännittävä kokemus monella tapaa. Vaunu, leirintäalue, kisapaikka jne.

Tänään Tuuli kiipesi eka kertaa portaat koko matkan yläkertaan! Monena päivänä se on tullut pienen matkaa mutta ei ole vielä uskaltanut aiemmin kiivetä ylös asti. Alaspäin meno on vielä hakusessa, siinä on turvallisempaa turvautua "hissipalveluun". Tuuli pääsi tänään myös ensi kertaa saunomaan, se itse tökkäsi kylppärin oven auki nenällään, joten otin se jälkilöylyihin hetkeksi istumaan. Hyvin tuntui viihtyvän. Kyllä siitä vielä ihan kunnon suomalainen saunakoira tulee..
Tuulin korvat ovat alkaneet pyrkiä pystyyn joten eilen askartelimme tämmöiset teippaukset niihin. - Ei kovin kauniit mutta jos niillä saataisiin korvat asettumaan. Koiran menemistä nämä ei haittaa.

P1090867.JPG


Tällä viikolla en ole oikein ehtinyt mitään pihahommia tehdä mutta olen sentään ehtinyt ihastella kuinka kaikki sateiden jälkeen on ryöpsähtänyt kasvuun ja kukkimaan. Kuten nämä tulppaanit. Minusta kerrassaan onnistunut väriyhdistelmä.

P1090862.JPG P1090863.JPG