Tänään Pieksu ja Piko pääsivät ihan kahteen pekkaan ystävämme Rilla collien 10-vuotissynttäreille. Kekkerit pidettiin Imppareiden treenikentällä ja paikalla oli paitsi Rilla emäntineen niin myös koko joukko kaverikoiria omistajineen. Eli parasta seuraa. Piko keskittyi ennen kaikkea Rillan peesaamiseen, siinä nartussa on vain sitä jotain Pikon mielestä..

Pieksu puolesta hääri joka suunnassa kerjäten herkkuja, liehitellen narttuja, kommentoimalla kaikkea kaikille. - No teehtiin me Pieksun kanssa yksi mestariluokan rally treenirata siinä ohessa. Aika kivasti meni ja Pieksu nautti siitäkin. Tarjoilu oli jälleen runsasta joten kuppi kuumaa kahvia ja herkut pitivät vilun loitolla koleassa syyssäässä.

Emmi oli tehnyt hienot halloween kurpitsat ja Markka otti koirista kuvat kurpitsojen kera. Hienoa tuli!

pieksujakurptisat.JPG pikojakurpitsat.JPG

Nuoriso-osastoa tietysti harmitti kun eivät olleet pääseet mukaan, joten käytin Cooperin ja Pihkan erikseen metsälenkillä ja sen jälkeen molemmille takapiha aksaa: Pihkalle hyppyharjoitusta, puomin kontaktia ja keppien poispäin käännöstä. Cooperille hyppyharjoista - häiriön sietoa.

Koko lauma saanut siis osansa laatuaikaa ja vetelevät sikeitä kuka missäkin. Joten nyt alkaa meidän oma laatu aika pizzan, punaviinin ja klassikko leffan Syväuni äärellä, pääosissa mun suosikit Bogart & Bacall. 

Näihin kuviin ja tunnelmiin!