Viikon kohokohta oli se, että vihdoin tiistaina onnistuttiin pääsemään Loving Vincent elokuvaa katsomaan! Tykkäsin kovasti vaikka Kai taisi vähän pitkästyä.. upeasti toteutettu ja kiinnostava tarina. Suosittelen jos olet Vincent van Goghista ja hänen taiteestaan kiinnostunut.

Tiistaiaamulla kävin lääkärissä kun Liberecin reissulta saatu flunssa on jatkunut sitkeänä yskänä. Ja työpäivän päätteeksi on tuntunut että nielu on ihan turvoksissa ja ärtynyt. Että oisko jotain helpotusta siihen. Yllätten lekuri määräsikin parin päivää saikkua ja täyden puhumattomuuden. Sen lisäksi sellaista inhalaattorilla otettavaa lääkettä joka rauhoittaa keuhkoputken. Itse asiassa mulla oli pari vuotta sitten sama tilanne, flunssa jätti sitkeän yskän ja se ei tokeentunut muulla kun tuolla keuhkoputkea rauhoittavalla lääkkeellä ja puheen vähentämisellä. Ilmeisesti tyyppivika siis. Pari päivää siis rauhallista eloa kotona, koirien kanssahan onneksi pärjää aika hyvin ihan ilman puhettakin.

Sen verran joutui puhumaan kun Pieksun kanssa piti käydä eläinlääkärissä; sillä oli yksi kynsi haljennut pituussuunnassa ja se piti operoida pois. Ja saikkua siis myös Pieksulle. Jatkuva sade- ja kurakeli tekee tassupotilaan hoitamisen todella työlääksi. Ja kun en ole mikään luontainen hoituri niin hermot meinaa mennä. Tassu pitää suojata joka kerran ulos mennessä paketoimalla se huolella ja sitten paketti puretaan kun tullaan sisään jotta se ei hautuisi ja uusi kynsi alkaisi kasvaa. Ja kun tämän tekee kolme kertaa päivässä niin ei paljoa naurata. Ja tietysti Pieksu saa tehdä vain remmilenkkejä joten muut koirat ulkoilutetaan erikseen että pääsevät juoksemaan metsässä. Jippii. Tässä kohdin vähän miettii että josko siirtyisi postimerkkien keräämiseen koirien sijaan... - Pieksu on onneksi pääsääntöisesti kiltti potilas ja voi olla ilman tötteröä enimmäkseen,mutta toki kun jäävät yksinään niin tötterö on laitettava päähän.

Perjantai-iltana oli muutaman viikon tauon jälkeen tokotreenit. Tehtiin merkin kiertoa, joka sinänsä on Pihkalle agilitystä tuttua, mutta vaikeus on se, että tokossa se pitäisi tehdä ilman käsimerkkiä ja haukkumista. Muuten treenattiin paikallaoloa ja se sujui hyvin. Nyt vaan lisättävä häiriöitä, aikaa ja etäisyyttä. Seuraamiset sujuivat hyvin ja liikkeestä maahan meno. Liikkeestä seisomaan jäämisessä Pihka tarvitsee pienen käsiavun joten se pitäisi nyt saada häivytettyä. Eli paljon kotiläksyjä tuli taas!

Lauantaina käytiin JAU hallilla kirmaisemassa pari kisarataa kun siellä oli Heiluhäntien kisat. Tuomari on sellainen englantilainen vanhempi herrasmies. Radat oli oikein kivoja ja olisi ollut täysi mahdollisuus tehdä nollat mutta niin sitä vaan onnistuin mokaamaan ne hyllyiksi. Pihka kyllä kulki hyvin joten nämä meni enempi omaan piikkiin. Ainoastaan Pihkan piikkiin pistän eka radan kontaktivirheet tai toki Pihka teki kontaktit mutta karkasi kaikilta ilman lupaa joten koska oltiin jo hyllyllä niin korjasin puomin kontaktin. Oliskohan lipsuminen johtunut viime viikolla aloitetusta juoksukontakti treenistä?

rattip%C3%A4%C3%A4.jpg

Isopää on nyt tötteröpää.