Tällä viikolla on ollut kivoja sidontapäiviä ja saatiin myös tuulahdus suuren maailman kukka-alan trendeistä Lontoosta. Niistä lisää kukkisblogissa. Tällä viikolla säämiehet ja -naiset telkussa lupasivat termisen kevään alkavan. Sen kunniaksi ilmeisesti sitten satoi taas lunta ja räntää ja vettä. Kevättä odotellessa kävin kukkakaupassa ostamassa pari pientä tete purkkia, onneksi ne kestävät pientä kylmää sitä kevättä odotellessa. Olen myös tällä viikolla käynyt muutamassa kukkakaupassa kysymässä työharjoittelupaikkaa, tietenkin olen aivan liian myöhässä, mutta aikaisemmin ei voinut kun ei tiennyt vielä kevään lukujärjestystä. Onneksi tänään tärppäsi ja aloitan Nurmijärvellä kukkakaupassa toukokuun puolessa välin. Kauppa vaikutti vilkkaalta ja oikein mukavalta paikalta joten odotan innolla harjoittelun aloittamista. Alla kuva erään opiskelijan tekemästä suuresta kimpusta torstain tunnilta. Huomaa valtavan suuret ranskalaiset tulppaanit joiden kuulukin roikkua noin.

suurikimppu_ranskalaiset.jpg

Lauantaina kevät ja kukkateema jatkui kun käytiin Merin kanssa Talvipuutarhassa ihailemassa orkideatapahtumassa upeita orkideoita kukassa. Porukkaa oli paljon liikenteessä jo heti kun puutarha aukeni klo 12. On ne vaan upeita kukkia! Tässä muutama otos. Loppupäivän yritin sitten kotona keskittyä tulevaan ruukkukasvien tenttiin sillä nyt on vuorossa laaja lista ruukkukasveja, kaiken kaikkiaan 120 kappaletta..

lumikuningatarsein%C3%A4.jpg

Tässä seinä täynnä Lumikuningatar orkideaa.

valkoinenpari.jpgP1010832.jpg

purppurap.jpgkeltainenorkidea.jpg

vaaleakeltpun.jpgpienioranssi.jpg

Sunnuntaina ohjelmassa oli agilityä,, tällä kertaa myös Pihka pääsi kisaamaan. Kyseessä oli oman seuran kisat joten samalla tuli talkoiltua. Kailla ja Cooperilla ei oikein kulkenut, radatkin olivat melko haastavat, joten tulostaso ei muutenkaan ollut päätä huimaava. Pihkan kanssa juostiin plörinäksi eka hyppäri, näin jo heti että rata ei sovellu tätiaksailuun sellainen pikajuoksurata se oli. Varsinkaan kuuman koiran kanssa. Toka radalla oli eri tuomari ja rata sopi paremmin hitaammallekin ohjaajalle. Se meni Pihkan kanssa muutoin oikein hyvin paitsi alussa tuli pieni erimielisyys Pihkan kanss suoritettavasta hypystä ja siitä kieltovitonen. Mutta kokonaisuus meni hyvin.

Illalla ehdittiin vielä elokuviin katsomaan the Favourite, joka olikin varsin erikoinen leffa, mutta hyvällä tavalla. Aika raadollinen ja Englannin yläluokkaa/hovia irvaileva. Olivia Coleman todellakin ansaitsi Oscarin kuningattaren roolistaan. Kevät tuntui taas hidastuvan kun kotimatkalla huomasimme että taas on satanut viisi senttiä lunta ja piti pyytää Timppa auraamaan loska tieltä. Pari nuorta jäppistä oli saaneet kotitiellä pikkuautonsa lipsautettua sohjossa penkalle. Sohjo on petollisempaa kuin rehellinen lumi. Ja kevät antaa odottaa itseään...